onsdag 1. juni 2011

Her er alle poengsummer fra vårsesongen 2011.
Mange takk, Mandagsklubben!
Storveies.

(Klikk på bildet for å få det forstørret.)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Artig. Merker meg at listen slippes for en periode mandagsklubben har gjort det unormalt skarpt. Forventer at ny liste foreligger også etter neste termin.

Quizmaster sa...

Jeg må ta Mandagsklubben litt i forsvar her - de har ført slik liste både sirlig og samvittighetsfullt i tidligere sesonger, men jeg visste ikke om at de gjorde det før nå sist mandag.

Det var jeg som ba om å få den tilsendt for å legge den ut her.
Så det er nokså tilfeldig at det er en liste hvor de ligger på poengtoppen som blir gjengitt.

(Eller ... tilfeldig og tilfeldig, nå er jo laget kolossalt trofaste også, og ikke minst gode - så helt tilfeldig er det jo ikke at de ligger øverst.)

:-)

Jesus Quiztus sa...

"... for en periode Mandagsklubben har gjort det unormalt skarpt"? Ligger ikke dette laget som regel alltid i toppen? Har ikke Quizmaster tidligere omtalt Roald Aas, Mandagsklubben, Inquizisjonen og Ja, det e oss som De fire store i Bodøs quizhistorie? Det Anonym skriver høres ut som noe surt oppgulp en på Roald Aas kunne kommet med.... Eller hva? :)))) Man kan jo bare snu listen og se hvor mange seire lagene har, så blir listen en helt annen. Takk for bra arbeid, Mandagsklubben! Hilsen nabobordet.

Palpatine sa...

Gjentar: Hurra for Mandagsklubben!

Hva betyr de røde trekantene (merknader) som står ved noen av tallene?

Merker for øvrig at vi (Heilt Blank) og våre venner/nemesiser Tilslørte Bodøpiker taper en del poeng på at vi slår oss sammen - da får vi i praksis 0 poeng hver. HB ligger på 18. plass, TB på 24, og "felleslaget" på 30. Hadde begge lagene fått poengsummen til felleslaget hadde Heilt Blank vært på 6. plass og Tilslørte Bodøpiker på 10. plass... Cirka.. Ser at også Inquizisjonen, Balstad og Ja, det er oss ville tjent på det..

Men det får da være grenser på hvor mye man skal se en gitt hest i munnen, og jeg innser at noe annet ville medført ekstraarbeid for statisikkøren, så jeg avslutter som jeg starter: Hurra for Mandagsklubben.

Quizmaster sa...

Jo, det er ganske genialt.
Det vil si - for den som har originallisten.
På bloggen er denne en bildefil, jeg kan ikke legge ut et excel-ark - men om jeg kunne gjort det ville du fått frem en forklarende tekst når musepilen var over de røde feltene.

For eksempel står det på Heilt Blank den 4. april:
Vant 04.04. 2011 under navnet "Gir blanke i å være tilslørt".