torsdag 4. mars 2010

Dementi:
Avisa Nordlands overskrift i lørdagens avis med "Pause for quizen" er feil.
Det skulle stått "Quizen består."

Info om kveldes quiz nederst på siden.

Jeg og Knut har vært klar over prosesser og forhandlinger som har pågått i det siste, og vi håpet i det lengste på et vellykket resultat.
Vi synes det er bedrøvelig at Gründers eiere har tatt en så hurtig og drastisk beslutning, men det er ingenting vi kan gjøre noe som helst med.

Flyttingen fra vår gamle til vår nye quizmanesje etter nyttår har gått over alt forventning, og vi trives overmåte godt på Gründer.
Vi tok en kalkulert og meget veloverveid risiko ved å flytte på oss.
Ingen kunne forutsi hva selskapets eiere ville foreta seg, og ingen, inklusive daglig leder og Gründers ansatte, hadde ant at selskapets negative beslutninger ville tre i kraft så umiddelbart.
Selskapets lovnad om at Gründer ville bestå, år fremover i tid - uansett driftsresultat, er blitt trukket tilbake.

Vi har utelukkende positive erfaringer med Gründers ansatte, ikke minst med daglig leder Lasse Bjørback som på ytterst profesjonelt vis har gjort hva han kunne for å få oss og sine gjester til å trives.

Så hva nå?
Quiz med Liv og Knut består, selvfølgelig.

Og jeg og Knut har kommet til følgende konklusjon:

Vi vil gjerne ha quiz på Gründer kommende mandag.
Om ikke annet, så en ordinær quiz i gravøl-ånd, hvor vi også kan benytte anledningen til å informere om videre drift av den ukentlige spørrekonkurransen vår.
Om vi
får lov til avholde quiz på Gründer på mandag, er det dog Gründers eiere som avgjør - og dette får vi vite i morgen, fredag.

Videre føler vi oss knyttet til Gründer, vi trives mer enn godt, og lokalet er velegnet for quiz.
Gründer er uten tvil den aller beste arena for vår quiz i hele Bodø by.
Lar det seg gjøre, fortsetter vi på samme sted under nye eiere.
Vi har is i magen.
Inntil videre, ihvertfall.

Så snart vi vet mer, blir bloggen oppdatert.

Ny oppdatering:

Det blir quiz på Gründer i kveld.
Lokalet åpner dørene kl 18.00.
I dag blir det kun salg av drikkevarer - OG nachos.
Velkommen!

24 kommentarer:

Palpatïne sa...

Fryktelig synd!

De gjorde en virkelig god jobb for oss på mandagene..

Håper vi får et like godt alternativ i fremtiden!

Mick JAgger sa...

Jeg er i sjokk. Gründer har vel aldri gått så bra som nå? Og med lasse som daglig leder gikk jo dette som en drøm?

Anonym sa...

Nei og nei :-( Dette var veldig synd, men likevel ikke overraskende. Det er vel flere som har sett på quizzen som en redningsaksjon for Gründer, noe som tydeligvis ikke lyktes? Det er selvfølgelig ikke nok med fulle hus én dag i uka. Når quiz og milkshake er eneste attraksjon blir det litt tynt driftsgrunnlag. Maten er rett og slett ikke noe å skryte av. Selv Toro kan bedre... Men, synd likevel :(

Quizzer sa...

Bra dere vil fortsette på samme sted! Fatter ikke hvorfor denne avgjørelsen er tatt, skulle de ikke ordne med sånne pling-greier på bordene også?

Quizmaster sa...

Palpatine - Ja. Det er så inni hampen synd. Det var en ren fryd å være der på mandager.
Og en alternativ løsning skal og må bli minst like bra. (På sikt ihvertfall.)

Mick JAgger - Ja. Gründer har aldri gått så bra som nå, og Lasse er en drøm å jobbe med og for.

Det var ingen redningsaksjon, Anonym, - ihvertfall ikke fra vår side.

Joda, Quizzer - pling-greier på bordene, nye stoler, nye bord, flere milkshakeblendere, 0,6-glass, nye tappetårn, alt dette er investeringer som selskapets styre har gått god for etter jul.
Så denne plutselige avgjørelsen er ubegripelig - og en del av den kalde og kyniske finansverdenen jeg aldri vil forstå noe som helst av.

Ida M. sa...

Men .......??????? Å neeeeei! Quizen som hadde blitt SÅÅÅ bra! Med videokategorier og alt! Og Grunders Frozen cappuccino! Nei, dette er synd og skam! Kondolerer, Liv og Knut. Så trist! Dette som var så fint og bra! Men så bra at dere vil holde på der fortsatt, jeg håper det blir quiz der på mandag!

Vims sa...

Så trist når penger ødelegger en ellers fin verden! Jeg er i likhet med alle passelig sjokkskadet.

Likevel tviler jeg ikke et sekund på at quizmasterne vil lande elegant med alle fire bena på bakken. Som katten. (Og Lasse reiser seg selvsagt fra asken. Sterkere enn før.)

Den som ler quizt, ler best.

Quizzer sa...

Enig med Vims!

Og jeg vil heller aldri forstå kapitalistverden.

Dette var virkelig dagens sjokk.

Jeg følger spent med på fortsettelsen.

quizzer sa...

Bedrøvelige greier..Men når man taper to millioner i 2008 og ytterligere to i 2009, og har brukt minst 6 på innredning, kjøkken og ombygging, sier det seg selv at eierne har fått nok.
Konseptet var ikke bra nok, selv om Mandgasquizen fungerte godt på sin nye plass.
Hva dere enn gjør; aldri mer tilbake til Kafka! Da er det bedre på Folkets Hus.
Hva annet er det å velge i? På Rica står Blix tom, og kanskje SAS-hotellet vil ha en og annen bodøværing innom dørene i sitt mausoleum i 2. etasje?
Kom med ideer folkens...

Anonym sa...

hvor mange bord er det på egon? hadde det ikke gått å lur inn et par quizzera der en mandagskveld?

Rosa på Bal sa...

Det er en genistrek at Liv og Herr Eide vil fortsette i de samme lokalene. Da legger de et visst press på forhandlingene, og stedet blir nokså attraktivt. Et slikt konsept som de har er jo alle utesteders våte drøm. Der Liv og Knut har quiz, kommer kundene. (Ihvertfall hver mandag!)

Jesus Quiztus sa...

Eni! Stå på, og forlang at Gründer (med nytt navn) ska åpn dørren fort som fan! Må pinadø ikke finn på å fløtte tel nåkka anna utested i den her byen, de her Gründerlokalan e uten tvil de beste! Å få gjerne han Lasse med på kjøpet, det e en god mann.

Kon Kurs sa...

Om alle quizere sluttet å ha med seg medbrakte godteposer for så å drikke gratis vann hele kvelden, så hadde kanskje det hjulpet på for eierne av Gründer? Det er ikke nok med fulle hus. Det fulle huset må legge igjen penger også. Inntektene fra salget må være større enn utgiftene til lønn, husleie og alt annet en mandags kveld. Sådan fungerer kapitalismen:)
Synd at folk mister jobben uansett. Quizzen kan jo kanskje flytte inn til Rock Cafe. Der er det jo bra med plass...

Anonym sa...

Nei og nei. For ein trist nyhende! Gründer er jo eit så godt egna lokale for tevlinga som vi hyggar oss med kvar måndag. Eg håpar for guds skuld ikkje at tevlinga leggjast ned.

Kva skal vi då gjera på måndagene? Sitta heime og sjå måndagsfilm på tv?

ManU sa...

Herregud, snakk om "fortvilelse" ... Æ ler! Stakkars kvissere som ikke har noe å gjøre på mandagene fremover.... Æ har ett godt råd til dere: SKAFF DERE ET LIV!

Anonym sa...

Eg trur vi alle har eit innhaldsrikt liv, Manu. Tevlinga er ikkje eit substitutt for noko anna vi manglar, men ein hyggeleg måndag for å trimma dei små grå.

Eg synast ikkje du skal vere så sint, Manu.

Så er det herleg å høyre at det likevel blir ny tevling kommande måndag. At det kun selgjast drikke gjer ikkje noko. Så lenge vi kan ha raudvin og øl klarar vi oss.

quizzer sa...

"Skaff dere et liv", sier ManU, som benytter et engelsk fotballag fra nord-england som navn. Paradoks.

Mick JAgger sa...

Det ManU ikke har forstått, er at vi HAR et liv. Og ikke bare har vi et Liv, vi har en Knut også .. (PLING!) Ryktene i denne byen går fort, og det er vel så at det er interesserte folk som vil ta over skuta allerede. Har jeg hørt. Slutter meg til kommentaren om at våre kjære quizmastere faktisk har begått en genistrek med å avvise andre lokaler! Det står i dagens AN at de er på utkikk etter noe nytt, men dette tilbakevises altså. Flott!! Vi gleder oss til fortsettelsen. Noe sier meg at det kan bli fullt der på mandag?

Anonym sa...

Rart at ingen har tenkt på overskriften "Gründer er gått ünder" enda

Anonym sa...

Eg har ein god følelse på at det ordnar seg med tevlinga for framtida. Så er det berre å gjere seg klar. Noko blir vel uansett ved det gamle; sigeren står vel kommande måndag mellom inquizisjonen, Roald Ass og Jau, det er oss.

Meg sa...

Kantina på Bodø VGS i Amtmann Hegge der er det god plass neida, men hva med Bodø Spektrum? der er det jo masse plass. Å Egon er hotellrestauranten til Thon så det tror jeg dessverre ikke går. Vi legger vel ikke inn årene så lett, vi står sammen som quizzere og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen.

Kjell Iversen sa...

Ser frem til quiz på mandag! Og håper nye eiere kommer på banen snarest.

Mick JAgger sa...

Forslår 20 poeng i trekk for journalistlaget i morgen ettersom deres avis tydeligvis har hatt feil overskrift! Sanskjoner må til her!

Anonym sa...

Vi vonar at tevlinga kan helde frem på Gründer. Lokalet er jo som skapt for desse arrangementane. Eg ynskjar ikkje at me skal tilbake til Kafka. Men må vi så må vi...