onsdag 14. mai 2008

Quizepsykiatri


OBS! Hvis du ikke får sove fordi du er i vidunderlig lykkerus over å ha vunnet quizen, så gjelder IKKE denne siden for deg.

Den lille hjelpesiden er for deg som ikke får sove fordi du er generelt oppspilt etter endt quiz, eller fordi du er regelrett forbannet, sint, såret, frustrert, ydmyket, lei deg - og kanskje til og med rasende.
Kanskje tapte laget ditt med ett forbasket poeng, eller muligens kunne laget ditt ha vunnet hvis dere ikke hadde hatt fullt så mange stang-ut?
Eller var dere kanskje langt ifra å vinne, og hadde håp om en nachos - men vi syntes ikke det morsomme svaret var morsomt nok?
Kanskje føler du deg nå som idioten på laget, og lurer på om andre synes det samme om deg?
Eller er du dritsur fordi en annen idiot på laget ødela kvelden?
Var aktueltrunden for vanskelig, billedkategorien for lett, musikkrunden aldeles grufull, ønskekategorien for sær og femte runde bare sprøyt?
Da er det i såfall ikke rart du er våken.
Og dét må vi prøve å gjøre noe med.

First things first.
Tenk på noe annet enn quiz.
Tøm hodet for frustrasjoner, og tenk på noe helt annet.
For hyggelige tanker, kan for eksempel Julie Andrews være til hjelp, eller for å komme i søvnig modus kan Johannes Brahms være behjelpelig.

Hvis du er såpass frustrert at du må få det ut av kroppen, kan det hjelpe å trykke på bobleplast en stund.
(Hvis du er riktig rasende anbefales "manic mode" med høy lyd)

Hvis du er heterofil mann, så skal det visstnok hjelpe å tenke på slike som disse når du har lagt deg.
Det skal vist ha beroligende effekt.
(Men ikke overdriv.)
Dessverre har jeg ennå ikke gode råd for hva andre enn heterofile menn skal tenke spesifikt på.

Uansett hvilken legning eller hvilket kjønn du har, så synes du kanskje det er interessant å finne ut hvilken hjernehalvdel du benytter akkurat nå?

Eller trenger du å bli mer irritert og smårar enn du kanskje allerede er, kan du prøve å få denne ballen til å skifte farge ved å klikke på den.

Hvis du stod bak en forferdelig stang-ut i kveld, eller føler deg passe dum og tåpelig som svarte feil eller ikke visste en sak som alle burde vite - vel, da kan du kanskje trøste deg med at du kun har tabbet deg ut blant venner, og ikke foran millioner av TV-seere.
Og tabben er snart glemt av alle, du slipper faktisk å bli husket for fadesen.
Og hvis du ennå føler deg stupid for å ha misforstått et spørsmål eller svart feil - så skal det godt gjøres å slå disse svarene.
Kveldens forsmedelige tap eller tabbe er faktisk glemt om en stund - hvilket betyr at du er langt heldigere enn en som for alltid vil bli husket som en idiot.

Nei, nå er det da sannelig på tide at du kommer deg i seng, er det ikke?
Mens du nå gjesper og blir gradvis trøttere, kan du høre en vakker god natt-sang, og tenke på at akkurat nå sitter quizmasteren oppe og skriver referat for kvelden.
Og når du står opp i morgen tidlig, er det referatet ferdig.

God natt! Sov godt!

3 kommentarer:

Vims sa...

Hahahahhahahah! :)
Følte at denne Quizepsykiatrien traff meg og resten av *PIIIIP*(sladdet lagnavn) rett i hjertet etter tidenes desidert blondeste besvarelse. Heldigvis hadde vi vikar på laget som fikk det ærefulle oppdrag å hente hjem en vel fortjent nachos..
Takk for i aften. Over og ut..

eirik.arntsen sa...

Synes det var lite bilde for oss heterofile menn. Må få litt større utvalg for å kunne sove godt...
Hilsen N....

Quizmaster sa...

Det er greit, anonyme Eirik Arntsen.